Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

5η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

5η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών

0.0
Περιγραφή
Ο Δήμος Καισαριανής σε συνεργασία με την Περιπατητική Ομάδα Υμηττού (Π.Ο.Υ.) διοργανώνουν την 5η Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής.

Το ετήσιο event, που αποτελεί πλέον θεσμό στον χώρο των μονοπατιών, έχει στόχο τη διάδοση της πεζοπορίας, την ανταλλαγή γνώσεων και καλών πρακτικών, την ενημέρωση σε θέματα θεσμικού χαρακτήρα, αλλά και την ενίσχυση της συνεργασίας και της πληροφόρησης γύρω από τα τεκταινόμενα στον χώρο της πεζοπορίας.

Μετά τη Στεμνίτσα και τη Δημητσάνα (2017), την Άνδρο (2018), το Μέτσοβο (2019) και την Ξάνθη (2021) που φιλοξένησαν με επιτυχία την Πανελλήνια Συνάντηση Μονοπατιών τα προηγούμενα χρόνια, τη σκυτάλη της διοργάνωσης παίρνει η Καισαριανή.

Το "παρών" στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν εκπρόσωποι φορέων γύρω από το περιβάλλον και την πεζοπορία, υπουργείων, οργανισμών και συλλόγων, ενώ θα συμμετάσχουν επίσης εταιρείες του χώρου (χαρτογραφικές, δραστηριοτήτων βουνού, ψηφιακών εφαρμογών, εκπαιδευτήρια κ.λπ.).

To πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων περιλαμβάνει συζητήσεις πάνελ με συγκεκριμένη κάθε φορά θεματική, ομιλίες και παρουσιάσεις, καθώς και ανοιχτές ξεναγήσεις. Ενδεικτικά, το κοινό της εκδήλωσης μπορεί να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν, είτε δια ζώσης είτε μέσω απευθείας σύνδεσης, παρουσιάσεις μονοπατιών από όλη την Ελλάδα και να ενημερωθεί για τις τάσεις και προοπτικές γύρω από τον χώρο του πεζοπορικού τουρισμού, για τις νέες τεχνολογίες και το εκπαιδευτικό πλαίσιο.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2023
art&life logo