Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Άθληση

5ος Αγώνας Δρόμου Michel Breal

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

5ος Αγώνας Δρόμου Michel Breal

0.0
Περιγραφή
Ο ΑΠΣ Μιλτιάδης Μαραθώνα υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα και με συνεργασία τον Σύλλογο "Όραμα Ελπίδας", για 5η χρονιά πραγματοποιεί τον Αγώνα Δρόμου απόστασης 15χλμ και παράλληλους αγώνες 5χλμ και 1000 μέτρων για παιδιά με δωρεάν συμμετοχή, επί ασφάλτινης οδού στη μνήμη του μεγάλου Φιλέλληνα και Φιλόλογου Γάλλου Μισέλ Μπρεάλ στον Ιστορικότερο Δήμο της Αττικής, τον Μαραθώνα. 

Οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μια ασφάλτινη διαδρομή, επίπεδη με μηδενικό βαθμό δυσκολίας μετρημένη, σηματοδοτημένη ανά χλμ και με ηλεκτρονική χρονομέτρηση διασχίζοντας το βόρειο κομμάτι της πεδιάδας του Μαραθώνα στην περιοχή του Σχοινιά περνώντας και από τη Μακαρία Πηγή αναγνωρισμένο σημείο της Ιστορικής διεξαγωγής της Μάχης του Μαραθώνα.

Αφετηρία: Αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Όποιος κάνει την εγγραφή του μέχρι τις 15 Νοεμβρίου το κόστος συμμετοχής θα είναι: 10€ για τα 15χλμ και 5€ για τα 5χλμ.

Για εγγραφές και πληρωμές μετά τις 24/11/2019 το κόστος συμμετοχής είναι: 15€ για τα 15χλμ και 10€ για τα 5χλμ. Την ημέρα του αγώνα, εγγραφές δεν θα γίνονται.

Σε περίπτωση που κάποιος έχει τακτοποίηση την πληρωμή του σε προηγούμενη ημερομηνία του αγώνα, θα έχει έκπτωση στην συμμετοχή δηλαδή 10€ για τα 15χλμ και 5€ για τα 5χλμ και η επιστροφή διαφοράς θα γίνεται με την παραλαβή του bib number την ημέρα του αγώνα. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται παρά μόνο αλλαγή ονομάτων των συμμετεχόντων μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Εγγραφές.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020