Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

Εγγραφές στα εργαστήρια του Εθνικού Θεάτρου

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Εγγραφές στα εργαστήρια του Εθνικού Θεάτρου

0.0
Περιγραφή
Έμπειροι καλλιτέχνες-συνεργάτες του Εθνικού Θεάτρου, σε μια σειρά από εργαστήρια που ξεχωρίζουν για την ποικιλία και το εύρος του περιεχομένου τους, που απευθύνονται σε παιδιά και νέους κάθε ηλικίας, προέλευσης και ταπεραμέντου, και αποσκοπούν στο να εμπνεύσουν τους συμμετέχοντες και να τους κινητοποιήσουν να εξερευνήσουν τον εαυτό τους και τον κόσμο μέσα από το θέατρο.

Για την περίοδο 2020-2021 λόγω των ευμετάβλητων συνθηκών που επικρατούν και προκειμένου να υπάρχουν εγκαίρως όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την σωστή οργάνωση - σχεδιασμό της λειτουργίας των εργαστηρίων, θα ισχύσουν τα κάτωθι:
• Για να θεωρείται ολοκληρωμένη η εγγραφή σε ένα εργαστήριο θα πρέπει η κατάθεση του ποσού να γίνει εντός μίας εβδομάδας από την επιβεβαίωση της εγγραφής. Ειδάλλως η εγγραφή ακυρώνεται αυτόματα.
• Σε περίπτωση μη έναρξης λειτουργίας των εργαστηρίων με απόφαση των αρμόδιων αρχών, θα υπάρξει επιστροφή των κατατεθέντων χρημάτων.
• Σε περίπτωση διακοπής κατά τη διάρκεια της χρονιάς, τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά με ήδη οργανωμένο και σχεδιασμένο τρόπο, χωρίς επιστροφή χρημάτων.
• Οι χώροι διεξαγωγής των εργαστηρίων θα είναι οι αίθουσες των κτιρίων Τσίλλερ και REX του Εθνικού Θεάτρου καθώς και ενοικιαζόμενος νέος χώρος πλησίον αυτών.
• Σε όλους τους χώρους θα τηρούνται και θα εφαρμόζονται τα κατάλληλα υγειονομικά μέτρα, όπως αυτά καθορίζονται από τις αρμόδιες αρχές και υπό την επίβλεψη του τεχνικού ασφαλείας και του ιατρού εργασίας του Εθνικού Θεάτρου.

Σημείωση: Για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στο μήνυμα/αίτημα εγγραφής που αποστέλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], θα πρέπει να αναφέρεται ο τίτλος του εργαστηρίου, το όνομα του/της συμμετέχοντος/συμμετέχουσας, το όνομα του κηδεμόνα (εάν πρόκειται για τα παιδικά και εφηβικά εργαστήρια) και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Αναλυτικά τα εργαστήρια εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Από 100€ έως 340€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021