Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Jack Savoretti live

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Jack Savoretti live

0.0
Περιγραφή
Ανακοίνωση: Η συναυλία ακυρώθηκε.

Ο Jack Savoretti έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία! Έχοντας πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό ραδιόφωνο όλη τη χρονιά, ο αγαπημένος πλέον, του ελληνικού κοινού θα βρεθεί μαζί με την μπάντα του την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Αναμφισβήτητα, το 2019 ήταν η χρονιά του Jack Savoretti! Με αμέτρητα shows σε όλο τον κόσμο, ένα θρυλικό sold out στο Wembley Arena και μια νέα φθινοπωρινή sold-out περιοδεία σε όλη τη Βρετανία. Με συνεργασίες όπως αυτή με την Kylie Minogue, τον Mika και τους Sigma και το άλμπουμ του "Singing to Strangers" να φτάνει στο #1 των UK Charts και να είναι ένα από τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς.

Τα singles "What More can I Do?", "Candlelight", "Love Is On The Line", "Youth & Love" που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2019 κατέκλυσαν το ελληνικό ραδιόφωνο με τον Jack Savoretti να κερδίζει όλο και περισσότερο φανατικό κοινό στην Ελλάδα.

Opening Act: Gizmo Varillas 

Ανακοίνωση: Η συναυλία ήταν να πραγματοποιηθεί 21 Μαρτίου, στο Gazi Music Hall. Η διοργανώτρια εταιρία Doledrums Music Events, ύστερα από συνεννόηση με τον καλλιτέχνη, σας ενημερώνει, πως η νέα ημερομηνία για την συναυλία του Jack Savoretti στην Αθήνα είναι η Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί (είτε καθήμενων, είτε ορθίων), ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία και δεν χρειάζεται να γίνει καμία απολύτως αλλαγή.
Σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας θέλουν κάποιοι να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους, πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020:
e-mail: [email protected]
τηλέφωνο: 2112131192

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Εισιτήρια

Early bird €28, Προπώληση €32
Kαθήμενοι (εξώστης): Εarly bird €38, προπώληση €40

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 27/11, στις 12:00, από το Viva.gr και τα Viva Spots

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020