Φίλτρα
Βρέθηκαν 0 εκδηλώσεις
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2017
A
Παιδί

"Ο Κατακλυσμός" του Δημήτρη Λέντζου

Παιδική παράσταση, Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών)

"Ο Κατακλυσμός" του Δημήτρη Λέντζου

0.0
Περιγραφή
Μετά το μουσικό παιδικό θεατρικό έργο "Jazz for kids: Η ιστορία ενός ρυθμού", το Πολιτιστικό Πάρκο οργάνωσε μια νέα θεατρική μουσικό - χορευτική παράσταση για την επόμενη περίοδο, με το ευρέως γνωστό θέμα του κατακλυσμού.

Κείμενο και στοίχους υπογράφει ο Δημήτρης Λέντζος, τη σκηνοθεσία κάνει ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος και οι χορογραφίες είναι της Άνουσκα Οικονόμου. Στη ομάδα προστέθηκε και ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος, με τη πρωτότυπη μουσική του.

"Ο Κατακλυσμός" είναι ένα θέμα πάρα πολύ γνωστό σε μικρούς και μεγάλους. Ο Δημήτρης Λέντζος όμως, ανέλαβε να γράψει το έργο από την πλευρά των ζώων. Ο Νώε λαμβάνει μια νέα εντολή, για έναν νέο κατακλυσμό και αναθέτει στην Αλεπού να φτιάξει τη λίστα των θηλαστικών που θα επιζήσουν στο νέο κόσμο, στο Φίδι των ερπετών, στη Πυγολαμπίδα των εντόμων και...στην Κότα των πτηνών.

Θα είναι όμως η λίστα πλήρης; Κάθε ζώο έχει τον φίλο του, τον ανταγωνιστή του αλλά και την τροφή του. Τι είδους λίστα θα παραδώσει; Η κουκουβάγια με τη σοφία της αναλαμβάνει να οργανώσει και να φροντίσει τα ζώα για να επιζήσουν στο νέο κόσμο. Ποιος όμως ευθύνεται για τους κατακλυσμούς; Τα ζώα;

Στο έργο παίζουν οι ηθοποιοί: Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Σάνη- Στέλλα Μαλαγαρδή, Βλοτίνα Νουλέλλη, Ζέτα Ξαφάκη, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου.

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (8)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια

Α Ζώνη: 12€, Β Ζώνη: 10€

Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Σημεία προπώλησης: mikroparkaki.gr, viva.gr, ticketservices.gr.

Κρατήσεις: Στα τηλέφωνα: 210 3647200 και 22990 42100

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2017