Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Παιδί

"Ο Μίλτος" της Ξένιας Καλογεροπούλου

Παιδική παράσταση, Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών), Νήπια (3 έως και 5 ετών)

"Ο Μίλτος" της Ξένιας Καλογεροπούλου

0.0 ( από 1 χρήστη )
Περιγραφή
Διάρκεια: 45'

Από τον Οκτώβριο, ανεβαίνει φέτος ξανά "Ο Μίλτος", της Ξένιας Καλογεροπούλου, μια ακόμα πετυχημένη παραγωγή του θεάτρου Πόρτα που πρωτοπαρουσιάστηκε με θερμή ανταπόκριση, ταξιδεύοντας κοντά στα παιδιά, μέσα στις τάξεις των σχολείων το 2012.

Η ιστορία επιφυλάσσει μια παράσταση – έκπληξη για τα μικρότερα παιδιά, 3 έως 8 χρονών. Τη σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Ρωμανός Μαρούδης με φαντασία και κέφι, σε μια παράσταση που διαμορφώθηκε ειδικά για να μεταφέρεται εύκολα και να παρουσιάζεται για ομάδες παιδιών, σε χώρους των σχολείων της Αττικής – στην αίθουσα εκδηλώσεων, ακόμα και μέσα στις τάξεις!

Η παράσταση αξιοποιεί τόσο τον ειδικό χώρο της σχολικής τάξης όπου παίζεται, όσο και τις αντιδράσεις των παιδιών που προκύπτουν από την άμεση επαφή τους με τον ηθοποιό αλλά και την ενεργητική τους συμμετοχή στην αφήγηση της ιστορίας. "Ο Μίλτος" προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να εκφραστούν, να συμμετάσχουν, να μοιραστούν και να επικοινωνήσουν.

Ο Μίλτος. Ή μάλλον ο Σωκράτης. Ο Σωκράτης βρέθηκε με τον Μίλτο. Και χάθηκε μετά με τον Μίλτο. Τώρα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον βρει και πάλι. Ίσως μπορείτε να τον βοηθήσετε εσείς "Μήπως είδατε τον Μίλτο;".

Μέσα από μια συναρπαστική αφήγηση θα γνωρίσουμε την ιστορία του Μίλτου, έναν αδέσποτο σκύλο που αλλάζει την άποψή μας για τα ζώα, αλλάζει την ίδια τη ζωή μας. Μια ιστορία για τη σχέση μας με τα ζώα, αλλά και με το κοινωνικό και οικογενειακό μας περιβάλλον, τις ανασφάλειές μας, μα και τη διαχείριση της απώλειας, για τη σημασία της φιλίας, της αγάπης και της προσφοράς.

Κείμενο: Ξένια Καλογεροπούλου
Σκηνοθεσία: Ρωμανός Μαρούδης.
Ερμηνεύει ο Φώτης Στρατηγός 

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 στην περιοχή ΑΘΗΝΑ

Εισιτήρια

Σχολικές καθημερινές πρωινές παραστάσεις από τον Οκτώβριο 2022 έως την Κυριακή των Βαΐων 2023 σε χώρο του σχολείου, μέσα στις τάξεις (ή σε αίθουσα εκδηλώσεων) με μειωμένη τιμή 6€ ανά παιδί.

Τακτικές παραστάσεις για το κοινό ξεκινάνε το Δεκέμβριο, κάθε Σάββατο στις 3μ.μ. με ενιαία τιμή 8€ στο Θέατρο Πόρτα.

Τηλέφωνα: 210 – 86 58 902, 210 – 86 65 144

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2023
art&life logo