Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Ομαδική έκθεση στο Fougaro @ Athens 14

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες
φωτογραφία (Εκθέσεις)

Ομαδική έκθεση στο Fougaro @ Athens 14

0.0
Περιγραφή
Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, ο νέος εκθεσιακός χώρος FOUGARO @ATHENS14, παρουσιάζει την έκθεση Sonja Edle Von Hoessle | Herbert Mehler | Alexis Sarrigeorgiou.

Η έκθεση παρουσιάζει έργα των τριών καλλιτεχνών και περιλαμβάνει γλυπτά, φωτογραφία και ζωγραφική.

Η Sonja Edle von Hoeßle αφηγείται μέσα από τη ζωγραφική της τη σύνθεση και την ανασύνθεση του περιβάλλοντος, επιστρατεύοντας διάφορες ποιότητες και υφές ζωγραφικού υλικού.

Ο Herbert Mehler στο προσωπικό του εικαστικό σύμπαν εμπνέεται από τον φυσικό κόσμο και τον αποδίδει μέσα από υπερφυσικά, βιομορφικά γλυπτά που συνδυάζουν την απλή και αδρή φόρμα με τον συμβολισμό του καθαρού χρώματος.

Ο Αλέξης Σαρρηγεωργίου, με όπλο τη δυναμική των χρωμάτων και των σχημάτων, μας προσφέρει μέσα από το φωτογραφικό του έργο την πολυτέλεια να ξεχωρίσουμε κάποιες στιγμές μέσα στο χρόνο και να εστιάσουμε σε λεπτομέρειες του περιβάλλοντος και του μακροκόσμου.

Η έκθεση, που θα διαρκέσει έως τον Μάρτιο του 2020, σκοπεύει να φωτίσει αδιόρατες και εμφανείς συγγένειες ανάμεσα στο έργο των τριών δημιουργών που προέρχονται από πολύ διαφορετικά περιβάλλοντα. Η κοινή παρουσίαση του έργου τους φιλοδοξεί να λειτουργήσει σαν μια ψηφίδα που θα συμβάλει στην κατανόηση της πολυφωνίας του σύγχρονου κόσμου.

Ανακοίνωση:
Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 αναστέλλεται η λειτουργία του χώρου μέχρι νεωτέρας.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (3)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020