Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Διάφορα

"Πολιτιστικό Καλοκαίρι & Φθινόπωρο 2022" Δήμος Καλλιθέας

Άλλες δωρεάν εκδηλώσεις

"Πολιτιστικό Καλοκαίρι & Φθινόπωρο 2022" Δήμος Καλλιθέας

0.0 ( από 2 χρήστες )
Περιγραφή
Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2022 του Δήμου Καλλιθέας ανοίγει τις πύλες του εκτεινόμενο από άκρου εις άκρον της πόλης.

Με μια πανδαισία καλλιτεχνικών προτάσεων για όλες τις προτιμήσεις κάνει έναρξη στις 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 9 Οκτωβρίου, με από 1 ως και 4 παραστάσεις ημερησίως.

Με μεγάλες συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, δύο θερινούς κινηματογράφους (που θα λειτουργήσουν από τις 27 Ιουνίου ως τις 6 Σεπτεμβρίου), με αναβίωση παραδοσιακών εθίμων, με θέατρο σκιών, με παιδικές παραστάσεις, με ειδικές μουσικές βραδιές στις πανσελήνους, με δύο εκθέσεις βιβλίου, με παρουσιάσεις βιβλίων, με το φεστιβάλ του Λυρικού Νότου, με το Ρεμπέτικο Τριήμερο, με το 7ο Μεσογειακό Φεστιβάλ με τα 2α Χαροκόπεια, με τη δουλειά των Εργαστηρίων Ερασιτεχνικής Δημιουργίας του Δήμου, με τη Φιλαρμονική και το Δημοτικό Ωδείο, με τόσα και με… τόσα που μας υπόσχονται ένα ποιοτικό καλοκαίρι κι ένα αντίστοιχο φθινόπωρο!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Σημείωση: 
Το ωρολόγιο πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ενδεικτικό.

Τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας:
Η Περιφέρεια Αττικής γνωστοποίησε στον Δήμο Καλλιθέας ότι ακυρώνει τρεις παραστάσεις, τις οποίες χρηματοδοτούσε εξ ολοκλήρου κι είχαν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα "Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2022".
Πρόκειται για τις εξής παραστάσεις:
-Την παιδική θεατρική "Σμύρνη παραμυθένια" που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 25 Ιουλίου
-Τη θεατρική "Καπετάν Μιχάλης" που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 28 Ιουλίου
-Τη θεατρική "Ο μεγάλος ξεριζωμός", που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου.
Επίσης, ο Δήμος Καλλιθέας μεταθέτει την προγραμματισμένη για την Πέμπτη 25 Αυγούστου θεατρική παράσταση "Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού", που επρόκειτο να δοθεί στο 4ο Λύκειο Καλλιθέας, για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 μ.μ. στο Χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας (Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων).

Ο Δήμος Καλλιθέας ανακοινώνει την επέκταση μέχρι τις 9 Οκτωβρίου του προγράμματος Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2022 καθώς και τροποποιήσεις σε αυτό:

-Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.30 στο Χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου (Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων) θα ανέβει θεατρική παράσταση "Take me Home", ένα ροκ μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα,

σε μυθοπλασία της Τάνιας Χαροκόπου και μουσική Ανδρέα Κουρέτα, εμπνευσμένο από τα αληθινά γεγονότα της λεηλασίας των μνημείων της Ακρόπολης. Πρωταγωνιστεί ο Κώστας Αρζόγλου, με μια πλειάδα άλλων γνωστών ηθοποιών.

Η παράσταση χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής και αντικαθιστά τη συναυλία που είχε αναλάβει να υλοποιήσει ο αυτός φορέας για την ίδια ημέρα και ώρα στον Δήμο μας.

-Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 19.00 στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας "Σοφία Λασκαρίδου" θα δοθεί η συναυλία "Μελωδίες Μνήμης" της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλλιθέας, που είναι αφιερωμένη στη συμπλήρωση των 100 χρόνων

από τη Μικρασιατική Καταστροφή, και η οποία είχε προγραμματιστεί για την επόμενη ημέρα στον ίδιο χώρο.

-Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.30 στο Χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου (Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων) θα προβληθεί η μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία της σεζόν "Σμύρνη μου αγαπημένη", σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη

με τους Μιμή Ντενίση, Λεωνίδα Κακούρη, Burak Hakki, Κρατερό Κατσούλη, Ταμίλλα Κουλίεβα και Κατερίνα Γερονικολού στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

-Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.30 η όπερα του Antonio Vivaldi "Farnace, ο βασιλιάς του Πόντου" με τη Μαρίτα Παπαρίζου θα δοθεί στον Ιερό Ενοριακό Καθολικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (Σοφοκλέους 138) και όχι στο χώρο που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

-Η προγραμματισμένη για τις 23 Σεπτεμβρίου έκθεση βιβλίου από βιβλιοπωλεία της πόλης δεν θα πραγματοποιηθεί.

Όλες οι υπόλοιπες εκδηλώσεις για τα "2α Χαροκόπεια 2022", θα πραγματοποιηθούν κανονικά στο καθιερωμένο χώρο (Παναγή Τσαλδάρη στη διασταύρωση με τη Χαμοστέρνας).

-Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ώρα 18.00 στην πλατεία Κύπρου, συναυλία με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων.

-Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, ώρα 18.00 στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Καλλιθέας "Σοφία Λασκαρίδου" (Λασκαρίδου 120) θα γίνει η παρουσίαση των ποιητικών συλλογών "Κατάδεσμος" της Μαριανίνας Βεντούρη και "Αόρατο Κορίτσι" της Μαρίας Πασλή.

Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο γειτονικό Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου).

-Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου) θα προβληθεί η νορβηγική ταινία "Η απόφαση του βασιλιά", παραγωγής 2016 και διάρκειας 133’

-Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου) θα προβληθεί η ισπανική ταινία "Ο Μπάλας", παραγωγής 2002 και διάρκειας 90’

-Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου) θα ανέβει το παιδικό μιούζικαλ "Λάχανα και Χάχανα- Ο Καλός μου Εαυτός", σε μια παράσταση που είχε προγραμματιστεί για τις 31 Αυγούστου και αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

-Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας (Κρέμου και Φιλαρέτου) το Θέατρο Σκιών του Τάσου Γεωργίου, θα παρουσιάσει την παράσταση "Ο Καραγκιόζης στο Λούνα Παρκ".

Δείτε που παίζεται (1)

ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)
1 Χώρος στην περιοχή ΑΘΗΝΑ
Καθημερινά 10:00 - 23:59

16 Ιουνίου 2022 - 9 Οκτωβρίου 2022

Εισιτήρια

Όλες οι εκδηλώσεις είναι με δωρεάν είσοδο για το κοινό. 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo