Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας - Καλοκαίρι 2021

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας - Καλοκαίρι 2021

0.0
Περιγραφή
Δείτε το πρόγραμμα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων "Καλοκαίρι 2021", που διοργανώνει ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.).

Για όλες τις εκδηλώσεις θα γίνεται συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Αναλυτικό πρόγραμμα.

Ανακοινώσεις:
• O Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) μας ενημερώνουν, ότι λόγω κήρυξης τριήμερου εθνικού πένθους για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη, η μουσική εκδήλωση "30 χρόνια χωρίς τον Κώστα Μουντάκη", μετατίθεται για την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.
• Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας ενημερώνουν για την ακύρωση της θεατρικής παράστασης "Απολυμένη", λόγω ασθένειας της πρωταγωνίστριας. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Δείτε που παίζεται (0)

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τις περιορισμένες προκαθορισμένες θέσεις, λόγω των απαιτούμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021