Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Συναισθησία: Κυβέλη Καστοριάδη - Blue Portraits

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Συναισθησία: Κυβέλη Καστοριάδη - Blue Portraits

0.0
Περιγραφή
Από το Παρίσι στην Αθήνα, η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης παρουσιάζουν μία μοναδική μουσική παράσταση, εμπνευσμένη από τις προσωπογραφίες της συλλογής του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Συναισθησία.

Μία σειρά από τραγούδια που συνθέτουν μία εφήμερη έκθεση αφιερωμένη στην αποτύπωση της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης μέσω της μουσικής. Τραγούδια των Gainsbourg, Piazzola, Χατζιδάκις, Barbara δημιουργούν εικόνες, όπως τη Μαρία του Μπουένος Άιρες να χορεύει αγκαζέ με τον Monsieur William, καθώς ένα μικρό αγόρι γεμάτο ερωτηματικά που συναντά την Τρελή του Φεγγαριού.

Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο με όχημα τη βελούδινη, αλλά με τζαζ καταβολές φωνή της Κυβέλης Καστοριάδη και με τη συνοδεία του Ορέστη Καλαμπαλίκη στην κιθάρα και τις ενορχηστρώσεις. Η ευκολία της Κυβέλης να τραγουδά άπταιστα πέντε γλώσσες καθώς και οι αυθόρμητες εναλλαγές στο ερμηνευτικό της ύφος, σε συνεργασία με τον άνθρωπο-ορχήστρα Ορέστη, θα μας χαρίσουν μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη νοσταλγικές μελωδίες.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος: 15€
Είσοδος για B&E Members: 12€

Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020