Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΑΘΗΝΑ
(C)ART&LIFE 2020
A
Σινεμά

Τα Κακά Παιδιά - The Bad Guys (μεταγλωττισμένο)

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Τα Κακά Παιδιά - The Bad Guys (μεταγλωττισμένο)

0.0
Περιγραφή
Διάρκεια: 100',   Ετος Παραγωγής: 2022,   Χώρα παραγωγής: Η.Π.Α.

Σκηνοθεσία: Pierre Perifel
Σενάριο: Aaron Blabey (βιβλία), Etan Cohen, Yoni Brenner

Κανένας δεν απέτυχε τόσο πολύ προσπαθώντας να είναι καλός, όσο τα… Κακά Παιδιά.

Στην νέα κωμωδία δράσης της DreamWorks Animation, η οποία βασίζεται στην διάσημη σειρά βιβλίων των New York Times, μια εγκληματική συμμορία από ζωάκια που ζουν στην παρανομία θα επιχειρήσει την πιο δύσκολη κομπίνα τους —να γίνουν υποδειγματικοί πολίτες.

Δεν έχει υπάρξει ποτέ άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο κακόφημη όσο αυτή των "Κακών Παιδιών" – ο τολμηρός πορτοφολάς κος Λύκος, ο έμπειρος διαρρήκτης χρηματοκιβωτίων, κος Φίδης, ο χαλαρός άρχοντας της μεταμφίεσης, κος Καρχαρίας, ο ευαίξαπτος νταής, κος Πιράνχα και η ετοιμόλογη χάκερ, κα Ταραντούλα.

Αλλά όταν, ύστερα από αμέτρητες ληστείες μέσα στα χρόνια και παρουσία στη λίστα με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς, η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται, ο κος Λύκος, κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά!

Υπό την κηδεμονία του μέντορά τους, του καθηγητή Marmalade, ένα αλαζονικό (αλλά αξιολάτρευτο!) πειραματόζωο, τα Κακά Παιδιά ξεκινούν να ξεγελάσουν τον κόσμο προσποιούμενα πως έχουν μεταμορφωθεί! Στην πορεία, ωστόσο, ο κος Λύκος αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι πράττοντας το καλό στ’ αλήθεια, του προσφέρει αυτό που πάντα αποζητούσε: την αποδοχή των άλλων. Έτσι λοιπόν, όταν ένας νέος κακός απειλεί την πόλη, μπορεί ο Mr. Wolf να πείσει την υπόλοιπη συμμορία να γίνουν... Καλά Παιδιά;

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (5)

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo