Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Sani Festival 2024: "Classical Waves" Plácido Domingo

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Sani Festival 2024: "Classical Waves" Plácido Domingo

0.0
Περιγραφή
Μια εμβληματική συναυλία από τον Plácido Domingo θα ανοίξει το φετινό πρόγραμμα του Sani Festival. Με μία ασύλληπτη καριέρα, που περιλαμβάνει 150 διαφορετικούς ρόλους και πάνω από 4.400 παραστάσεις, περισσότερες από 100 ηχογραφήσεις και μία συλλογή από 12 βραβεία Grammy, ο Ισπανός τενόρος δικαιωματικά θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους και πλέον επιδραστικούς καλλιτέχνες στην ιστορία της όπερας. 

Πολυσχιδής καλλιτέχνης, ο Plácido Domingo έχει χαρακτηριστεί από κριτικούς ως "άνθρωπος της Αναγέννησης", ενώ έχει λάβει σειρά τιμητικών τίτλων και διεθνών διακρίσεων, όχι μόνο για την πολιτιστική του παρακαταθήκη, αλλά και για την ανθρωπιστική του δράση. Με την ερμηνεία του στον Λόφο της Σάνης, το Σάββατο 6 Ιουλίου, ο κορυφαίος τενόρος υπόσχεται για άλλη μία φορά να μαγέψει το κοινό. Μαζί του, στη σκηνή του Sani Festival θα εμφανιστούν ο Μάριος Φραγκούλης, ο διεθνούς φήμης classical crossover τενόρος με την επιβλητική φωνή και τη χαρισματική σκηνική παρουσία, καθώς και η σοπράνο Χριστίνα Πουλίτση, μια μαγευτική ερμηνεύτρια, που συγκαταλέγεται στις καλύτερες παγκοσμίως ερμηνεύτριες της Βασίλισσας της Νύχτας στον "Μαγικό Αυλό" του Μότσαρτ. 

Στη σκηνή θα βρίσκεται και η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, ένα από τα σημαντικότερα συμφωνικά σχήματα της Ελλάδας, υπό τη διεύθυνση του σπουδαίου μαέστρου Jordi Bernàcer, ο οποίος έχει διευθύνει διεθνείς σκηνές υψηλού κύρους, όπως η Κρατική Όπερα της Βιέννης, η Deutsche Oper του Βερολίνου, η Semperoper της Δρέσδης, αλλά και κορυφαία λυρικά θέατρα της Ιταλίας και της Ισπανίας. Με αυτή τη σύνθεση, ο "Μύθος του Domingo" θα σηματοδοτήσει την έναρξη ενός συναρπαστικού μουσικού καλοκαιριού, στον Λόφο της Σάνης, κάτω από τα αστέρια.

Συντελεστές:
Ειδική συμμετοχή: Μάριος Φραγκούλης (τενόρος), Χριστίνα Πουλίτση (σοπράνο)

Μαέστρος: Jordi Bernàcer
Ορχήστρα: Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
Μετάκληση: S.K - Lampo Production

Στο πλαίσιο του Sani Resort Festival 2024. 

Δείτε που παίζεται (0)

Open Space
ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΧΩΡΟΣ
Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Platinum 800€
Gold 400€
Silver 300€
Bronze 200€
Balcony 100€ 

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo