Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
Close Fliters
Current city
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
(C)ART&LIFE 2020
A
Εκθέσεις

Περιοδική έκθεση σύγχρονης κεραμικής της Ομάδας Κεραμέων Ίχνη

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή
Ημερομηνίες
Κατηγορίες

Περιοδική έκθεση σύγχρονης κεραμικής της Ομάδας Κεραμέων Ίχνη

0.0
Περιγραφή
Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου υποδέχεται την 7η έκθεση κεραμικής σε συνδιοργάνωση με την Ομάδα Κεραμέων Ίχνη, μία παρουσίαση σύγχρονων έργων τέχνης από 25 κεραμίστες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Ομάδας και του Μουσείου.

Η Ομάδα Κεραμέων Ίχνη δημιουργήθηκε το 2011 από κεραμίστες που ζουν ή εργάζονται στην Πάτρα και έχει σκοπό την ανάδειξη και προώθηση της σύγχρονης Ελληνικής Κεραμικής Τέχνης, διοργανώνοντας εκθέσεις πανελλήνιας εμβέλειας, συμπόσια κεραμικής και άλλες σχετικές δράσεις.

Η έκθεση αντιπροσωπεύει την Ελληνική Κεραμική του σήμερα μέσα από διαφορετικές τεχνικές κατασκευής, διακόσμησης και ψησίματος που αναδεικνύουν τις δυνατότητες του υλικού. Τα έργα είναι πρωτότυπα, δεν έχουν παρουσιαστεί σε αντίστοιχες εκθέσεις και δημιουργήθηκαν ειδικά για την έκθεση αυτή. Kάποια από τα έργα οι καλλιτέχνες τα εμπνεύστηκαν από τα εκθέματα του Μουσείου και την ιστορία της Κρήτης.

Η φιλοξενία της έκθεσης στους χώρους του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου εντάσσεται στη συνολικότερη πολιτική διάδρασης της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με την αρχαία τέχνη, συνιστώντας βασικό άξονα των εξωστρεφών δράσεων των σύγχρονων Μουσείων.

Εγκαίνια: Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, 19:00. - με ελεύθερη είσοδο.
Αίθουσα Πολυμεσικών Εφαρμογών

Σημείωση:
Κλειστά 15 Αυγούστου.

Δείτε που παίζεται (0)

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Φωτογραφίες & Βίντεο (2)

Εισιτήρια

Κανονικό: 12€
Μειωμένο: 6€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2022
art&life logo