Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

2η Εβδομάδα Ευρωπαϊκών Πολιτισμών "Βιωσιμότητα" - διαδικτυακά

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

2η Εβδομάδα Ευρωπαϊκών Πολιτισμών "Βιωσιμότητα" - διαδικτυακά

0.0
Περιγραφή
Η πρώτη Εβδομάδα Ευρωπαϊκών Πολιτισμών στην Αθήνα, διοργανώθηκε από τα μέλη του δικτύου EUNIC, και παρουσίασε ένα πρόγραμμα με πολλές εκδηλώσεις και κοινές δράσεις γύρω από το θέμα της Πολυπολιτισμικότητας.

Το 2020, η δεύτερη έκδοση θα επικεντρωθεί στη βιωσιμότητα, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και τις επιπτώσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας στο περιβάλλον, τη μετάδοση γνώσεων και την ανταλλαγή ορθών πρακτικών. Κλιματική αλλαγή, κίνδυνοι για την Βιωσιμότητα, αλλά και ρεαλιστικές δεσμεύσεις και λύσεις, είναι το κατευθυντήριο νήμα αυτής της απόλυτα ευρωπαϊκής εβδομάδας. 

Στο πρόγραμμα της εβδομάδας στα τέλη του Σεπτέμβρη, περιλαμβάνονται δράσεις που απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες του πολιτιστικού τομέα και τις οποίες θα παρακολουθήσουν επαγγελματίες και κοινό, είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά και κατόπιν εγγραφής. 

Οι δράσεις αυτές έχουν στόχο την ενημέρωση για την επείγουσα ανάγκη δράσης μέσω βιώσιμων πρακτικών. Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για το μέλλον του πλανήτη και της ανθρωπότητας. 

Αναλυτικό πρόγραμμα.

Δείτε που παίζεται (0)

Εισιτήρια

Παρακολούθηση δράσεων με εγγραφή, δείτε πληροφορίες στον σύνδεσμο του προγράμματος.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020