Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Βραδιά του Ερευνητή 2020 - διαδικτυακά

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Βραδιά του Ερευνητή 2020 - διαδικτυακά

0.0
Περιγραφή
Η "Βραδιά του Ερευνητή" αφορά εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ευρώπη, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και στοχεύουν στην εξοικείωση του κοινού με τον κόσμο της έρευνας.

Την περσινή χρονιά διοργανώθηκαν εκδηλώσεις "Βραδιά του Ερευνητή" σε 400 ευρωπαϊκές πόλεις με τη συμμετοχή 1.600.000 πολιτών. Η Ελλάδα είναι συνεπής στο ραντεβού της αναλαμβάνοντας ανελλιπώς τη διοργάνωση εκδηλώσεων "Βραδιά του Ερευνητή" από την έναρξη του θεσμού το 2005.

Ενώ κάθε χρόνο, την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη, η "Βραδιά του Ερευνητή" υποδέχεται το κοινό στους χώρους της, φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών η εκδήλωση θα πάρει ψηφιακή μορφή με πλούσιο και ενδιαφέρον ψηφιακό υλικό που θα δημοσιεύεται σταδιακά στα κοινωνικά δίκτυα της Βραδιάς και θα κορυφωθεί με ένα live virtual event στις 27 Νοεμβρίου 2020. 

Η Βραδιά, θα προβληθεί μέσα από το κανάλι της εκδήλωσης στο YouTube, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε συγκεντρωμένη την έρευνα που πραγματοποιείται σε κάποια από τα καλύτερα πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα της χώρας και της Ευρώπης.

Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, να εξοικειωθούμε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, να λάβουμε απαντήσεις στα πιο καυτά επιστημονικά ερωτήματα, να συνομιλήσουμε ζωντανά με ερευνητές και να διασκεδάσουμε με μουσική και άλλα ψυχαγωγικά δρώμενα.

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021