Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Ioannina Lake Run Virtual Version

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Ioannina Lake Run Virtual Version

0.0
Περιγραφή
Με την Ελληνική Ομοσπονδία για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.) και την Πανηπειρωτική Ένωση για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.ΔΙ.) συμπράττει το Ioannina Lake Run, για να παρουσιάσουν το Ioannina Lake Run Virtual Version. 

Πρόκειται για την "εικονική" εκδοχή του Ioannina Lake Run, γνωστού και ως Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που αποφάσισε φέτος να διοργανώσει και έναν αγώνα για όσους δε θα μπορέσουν να βρεθούν στα Γιάννενα, αλλά και όσους δεν πρόλαβαν να εγγραφούν λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών που επιβάλλουν οι υγειονομικές συνθήκες της εποχής. 

Έστω κι αν η εμπειρία του να τρέξεις ή να περπατήσεις περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας ή στη σκιά των υπεραιωνόβιων πλατάνων και των τειχών του Κάστρου δεν μπορεί να υποκατασταθεί, παρέχεται η δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν σε έναν διαφορετικό αγώνα, που έχει και κοινωνικό πρόσημο, καθώς μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές θα διατεθεί για την ενίσχυση των δράσεων της ΕΛ.Ο.ΔΙ. και της Π.Ε.Ν.ΔΙ. 

Η επιλογή των αποστάσεων του Ioannina Lake Run Virtual Version (5,10, 30 χλμ.) έγινε με βάση τις διαδρομές που μπορούν να τρέξουν οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. 

Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό σας ή να μπείτε από τον υπολογιστή σας στη διεύθυνση εδώ.

Δείτε όλη την διαδικασία που πρέπει ν'ακολουθήσετε εδώ.

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3€ (απλή συμμετοχή που περιλαμβάνει το κόστος διαχείρισης και τη χορήγηση ηλεκτρονικού διπλώματος) και 15€ (που περιλαμβάνει επιπλέον την ταχυδρομική αποστολή του μεταλλίου του Ioannina Lake Run, της επίσημης μπλούζας του αγώνα, ενός αναμνηστικού βραχιολιού και μικρά δώρα χορηγών).

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2020