Φίλτρα
Δείτε τα αποτελέσματα
(C)ART&LIFE 2020
A
Μένουμε Σπίτι

Το Pint of Science Greece live στη Βραδιά του Ερευνητή 2020

Αυτή η εκδήλωση δεν είναι πλέον ενεργή

Το Pint of Science Greece live στη Βραδιά του Ερευνητή 2020

0.0
Περιγραφή
Το Pint of Science Greece συμμετέχει στη φετινή Βραδιά του Ερευνητή Πάτρας με ένα κοινό στόχο: Το άνοιγμα της γνώσης και της επιστήμης στο ευρύ κοινό με τρόπο απλό και κατανοητό. 

Τι είναι όμως το Pint of Science; Είναι μια πρωτότυπη και ξεχωριστή ετήσια γιορτή της επιστήμης, που  ξεκίνησε το 2012 από μια παρέα φίλων ερευνητών στα εργαστήρια του Imperial College of Science, Technology and Medicine στο Λονδίνο και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Σκοπός του, να έρθουν οι επιστήμονες κοντά στην κοινωνία με ένα προσιτό διάλογο στο φιλικό περιβάλλον ενός bar. Η  χαλαρή διάθεση και η ευχάριστη ατμόσφαιρα αυτομάτως βοηθούν το κοινό να συμμετάσχει σε απευθείας συζητήσεις με τους ερευνητές, αποδεικνύοντας έτσι ότι η επιστήμη μπορεί να γίνει διασκεδαστική, κατανοητή και, κυρίως, προσιτή σε όλους.

Το Pint of Science Greece δίνει το δικό του παρόν στη Βραδιά του Ερευνητή 2020, φιλοξενώντας δύο διακεκριμένους επιστήμονες που αποφοίτησαν από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας και σημείωσαν μια λαμπρή ερευνητική πορεία στο εξωτερικό. Πρόκειται για τον Δρ. Γιάννη Παπαντωνίου (Ερευνητής του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής, ΙΤΕ Πάτρας, Επικεφαλής του Εργαστηρίου Μηχανικής Κυτταρικών Θεραπειών και Αναγεννητικής Ιατρικής, Επισκέπτης Καθηγητής του Πανεπιστημίου KU Leuven, Βέλγιο), και τη Δρ. Μαρία Θέμελη (Assistant Professor στο Amsterdam University Μedical Centers). 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στα παρακάτω κανάλια:
- Youtube channel της Βραδιάς του Ερευνητή 2020
- Facebook page του Pint of Science Greece
- Facebook page της Βραδιάς του Ερευνητή Πάτρας

Δείτε που παίζεται (0)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)

Εισιτήρια

Είσοδος ελεύθερη.

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Φίλτρα
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης
©ART&LIFE 2021