Φίλτρα Close Filters
Δείτε τα αποτελέσματα Show results
ΡΕΘΥΜΝΟ
(C)ART&LIFE 2020
A
Μουσική

Παναγιώτης Μάργαρης – Φωτεινή Βελεσιώτου "Λόγος Λαϊκός" στο Θέατρο Μυθωδία

Συναυλίες - Live, Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης

Παναγιώτης Μάργαρης – Φωτεινή Βελεσιώτου "Λόγος Λαϊκός" στο Θέατρο Μυθωδία

0.0
Περιγραφή
Την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, στις 21:30, στο Θέατρο Μυθωδία παρουσιάζεται η μουσική παράσταση "Λόγος Λαϊκός", με την κλασική κιθάρα να ενώνεται με τα μεγάλα τραγούδια των κορυφαίων μας λαϊκών στιχουργών και συνθετών.

Μια υψηλού επιπέδου καλλιτεχνική σύμπραξη, με τον διεθνούς φήμης κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη και την πηγαία ερμηνεύτρια Φωτεινή Βελεσιώτου.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Μια ιδέα του Κώστα Μπαλαχούτη όπου η κλασική κιθάρα ενώνεται με τα μεγάλα τραγούδια κορυφαίων λαϊκών στιχουργών. Μια μοναδική σύμπραξη δύο ξεχωριστών καλλιτεχνών μέσα από ένα σεργιάνι στα χρόνια και τις στιγμές που σημάδεψαν ανεξίτηλα το ελληνικό τραγούδι και τις ζωές μας.

Ο βιρτουόζος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης και η ερμηνεύτρια Φωτεινή Βελεσιώτου μας παρουσιάζουν τα παντοτινά διαμάντια του Μούτση, του Βίρβου, του Καλδάρα, του Γκάτσου, του Ξαρχάκου, του Ρασούλη και όχι μόνο.

Ένα "πανόραμα" ελληνικού τραγουδιού με άξονα τον λόγο, με την καλλιτεχνική φροντίδα του καταξιωμένου ερευνητή και στιχουργού Κώστα Μπαλαχούτη, ο οποίος και θα παρεμβαίνει διακριτικά και δημιουργικά στην παράσταση.

Μια καλλιτεχνική πρόταση με μοναδικό ειδικό βάρος, λιτή αριθμητικά, αλλά τόσο μεστή και ευφάνταστη στο αποτέλεσμά της. Τα τραγούδια που αγαπήσαμε και εξακολουθούμε να τραγουδάμε και να γιορτάζουμε μαζί τους, "γυμνά" με μια κιθάρα, αλλά τι κιθάρα, και με μια φωνή, αλλά τι φωνή!

Μια "βουτιά" στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, ανάγοντας την διασκέδαση σε ουσιαστική ψυχαγωγία.

Συντελεστές:
Κλασική κιθάρα: Παναγιώτης Μάργαρης
Ερμηνεία: Φωτεινή Βελεσιώτου
Κείμενα – Αφήγηση: Κώστας Μπαλαχούτης

Δείτε που παίζεται (1)

Φωτογραφίες & Βίντεο (1)
Πρόγραμμα (1)

Εισιτήρια

18€

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρόμοιες Εκδηλώσεις
Arrow Right Arrow Right
filters Φίλτρα
Close slideshow
Επικοινωνία Θέσεις Εργασίας Όροι χρήσης - ΠΠΠΔ
©ART&LIFE 2024
art&life logo